Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
    Това което обясняваш ти се казва велур, а алкантарата е изцяло изкуствена материя, някакъв японец я беше измислил. В Алфа ГТ за базов интериор (до 2006-та по спомен) се слага алкантара след 2007-ма започва да се монтира алфатекс.
    да прав си за алкантарата..но в алфата няма такава там има алфатекс.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      да прав си за алкантарата..но в алфата няма такава там има алфатекс.
      Как пък толкова категорично го заяви Дали алфатекс е нарицателно за всеки некожен интериор в Алфа ? прочети какъв е базовия салон в ГТ от 2004-та примерно и на ГТ от 2008-ма и помисли пак !!!

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      В GT-то ако не е с кожа се слага Alfatex. Само по себе си името подсказва, че е текстил, който много прилича на алкантар.
      Малко объркана работа ама всеки го кръщава, както му е удобно в префейс ГТ салона не просто прилича, а и на гледане и на пипане си е алкантара - факт. И аз в гаража съм тапицирал стената (да не си удрям вратата) в алкантара ама не е и казвам алкантара, а нагаражамитекс ...
      Last edited by nastybg; d.m.y г., 22:45.
      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo
        Категорично го заявявам да, имаш интернет и проучи нещата ...алфа ромео 147 с алкантара няма...за новите не съм проверявал говоря за 147.
        Чакай сега, тая 147-ца от къде дойде, нали тука става въпрос за GT, доколкото виждам, за това става дума, а не за 147.

П.С. Нагаражамитекс, е много хубава материя, от години си търся такава, ама съм чувал, че за да си намериш ти трябват специални връзки на черният пазар, не всеки може да си намери Марио бате, направо ми развесели деня от сутринта
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo
          Категорично го заявявам да, имаш интернет и проучи нещата ...алфа ромео 147 с алкантара няма...за новите не съм проверявал говоря за 147.
          Аман от категорично убедени в себи си Първо говоря за GT, второ дали има алфа 147 FL Collezione и дали в нея се монтира салон с алкантара ? Това че гледаш новите обяви на 147-ци в мобиле.бг не значи, че си видял къде що е алфа Няма нужда от разводняване в темата, който се интересува - се учи, който знае всичко - си знае всичко. Лек и успешен ден !
          Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение

П.С. Нагаражамитекс, е много хубава материя, от години си търся такава,
          Ела ще ти дам, много здрава и красива материя - мое дело, подсилил съм я с дунапренче от вътрешната страна и си отваряш вратата спокойно без да се притесняваш, че ще удариш ъгълчето.

Comment

• Моля модераторите да изтрият ненужния спам, за личните драми използвам лични съобщения ...

Само да поясня - Алфатекс наричаме всеки НЕкожен материал, монтиран в алфа, но това далеч не прави Алфатекс един и същи текстил. Видове текстил много, алкантарата е един от тях, а Алфатекст е обобщително понятие.

Comment

• Пичове, четох и търсих мнение за тази: http://www.cars.bg/c478511 , но не видях. Някой има ли поглед над нещата. Капака на двигателя го няма, и е погубен по сервизи най-вероятно. Цената е интересно ниска. Някой да е ходил да я гледа?
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Гледах монтанската 147-ца – http://www.mobile.bg/11384607785030064

Има си бележчици по нея – ожулвания по врата, калник. Нищо фатално като цяло. Влизахме в сервиз – на предницата и 4-те носача са за смяна

Comment

• Еми да ти сваля 700-1000 и да я взимаш освен

Comment

• Да свалят, ама... не искат да свалят толкова Забравих да кажа, че и фар за смяна има.

Comment

• Еми щом не искат - приятен ден и това е...Алфи колкото искаш на пазара

Comment

• Да, продължавам да се оглеждам

Comment

• Има нов кросвагон на пазара......тези който търсят да ходят на паара на бавария....Младост -4....
                          Заслужава...си, ама не като цена))
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• някои знае ли нещо за http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=50swvo

Comment

• Стои от много време, исках да я гледам ама ми се вижда скъпичка за 115ка, но и не я видях тогава в салона.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                                Стои от много време, исках да я гледам ама ми се вижда скъпичка за 115ка, но и не я видях тогава в салона.
                                Скъпичка е, но е с всички екстри, вкл. с телефон.
                                Според мен си заслужава по-подробен оглед. Това, че е от Германия, също е плюс (стига да не е внесена там от Италия, трябва да се видят документите).
                                А и цената винаги може да се коментира.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X